Ana içeriğe atla

Akıllı Iphone Defteri

Ne varsa çekik gözlülerde var. Adamlar akşama kadar oturup nerden buluyorlar böyle ıncık cıncık işler bilmiyorum ama güzel bir iş çıkardıkları kesin. Çok mu elzem? Bence değil. Ama şekil mi şekil. Defter kılıfları çok farklı da yapılabilir ilerleyen zamanda ama bu hali bile gayet hoş. Bunun türevlerini biz zaten görmüştük, hani kitap içine kaset koymalar, efendime söyleyeyim sim kart göndermeler falan ama elde defter arası iphone? Bir de titreşimde düşünün :)  Koreli dizayn grubu Nothing Design gururla sunar efenim;




 Ders dinlerken gözünü telefondan alamayanlar için birebir gibi :) Ne dersiniz?
Çiğdem

Yorumlar

  1. Aaa ilginc bir icat cidden, var mi boyle bagimlilar ; ) Cigdemcim, comert yorumunla beni mest ettin, cooook tesekkur ederim, aldigim en guzel iltifatlardan biriydi blogdaki : ) Parfum siselerinin benzerligini sormussun, baska parfumlerim de var ama ilginc bir sekilde baharda kullanabilecegim parfumlerin siseleri birbirine benziyor cidden. Zaten ikisi Jo Malone dan, biri buyuk biri kucuk boyu, o yuzden sayilmaz, digerlerinin benzerligi de sanirim o tarz siseleri begenip almamdan. Yazimda da belirttigim gibi bir parfumu almam icin 3 faktorunu de begenmem lazim ( sise, isim ve kokusu ) : ) Diger soruna gelirsek, sanirim cekmeceli aynayi kastediyorsun. Selin de sormustu ona da blogunda cevap verdim, o da dediki TepeHome da da varmis benzeri. Ben ise Istinye Parkin en alt katinda, pazardan binanin ortasina dogru giderken sag kolda iki buyuk vitrinli bir ev dekorasyon magazasindan aldim, ismini hatirlamiyorum ne yazikki : ( Kasim ayindaki Istanbul shopping postumda diger resim ve detaylarini gorebilirsin. Guzelligine gore pahali bir urun degil ve cok taksit imkani var, ben halen oduyorum : ) Umarim gorup begenirsen sen de alirsin, magazada olmasa bile o anda, katalogdan siparis aliyorlar. Alirsan ayni yada benzerini bana haber verirsin : )

    YanıtlaSil
  2. O kadar guzel yerini tarif etmissin ki postun yerini şak die elimle koymus gibi buldum, İstinye Park'a gittiğim bi gun hemen gidip bakacagım aynaya cunku aynen benim de "dream mirror"um olmaya aday:) Seneler once bi hocamın evinde benzerini gorup vurulmustum o da bana hatırlamıyorum ama Ortadogu'da bi ulkeden getirttiğini soylemişti, el yapımı cok ozel bir aynaydı.

    Merak edenler icin postun linkini de koyuyorum:

    http://lilamoonlight.blogspot.com/2011/11/istanbul-shopping-mirror.html

    Parfum konusunda 3 faktorun de bana oldukca yakın aslında, kendimi cok kıl sanardım ama yalnız değilmişim, benim icin de ismi-cismi-kokusu cok onemli:)
    Su Jo Malone'leri de cok merak ediyorum bi deneyelim bakalım:)

    Iphone defterine gelince de, ilk cıkan ürünler "Aman kim kullancak canım bunu, icat cıakrmayın basımıza" tepkisi alsa da eminim ilerleyen zamanlarda baska turlerini goreceğiz, bana gore gereksiz ama dediğim gibi farklı bişey:)

    Amma yazdım.. Öpüyorum:)

    YanıtlaSil
  3. Sagol guzel uzun cevabin icin. Ben de sevindim yalniz degilim parfum konusunda. Jo Malone u dene kesin, dogumgunleri ve ozel gunler icin indirimleri de oluyor ayrica.

    YanıtlaSil
  4. Tamamdır :)

    Sevgiler..
    Çiğdem

    YanıtlaSil
  5. çok ilginç bir tasarım :)


    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Bayıldık! Harika bir tasarımmış :)

    http://sundaysmileblog.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. buna bayıldım!!!!

    -merve :)

    YanıtlaSil
  8. tesekkurler kızlar :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için değerli:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Suggestions Please!

Belediye çalışanı gibi görünüp yadırganmayacaksam bu renk Hunter bot istiyorum, suggestions? :) Ben demek sarı demek. En sevdiğim, giydiğim zaman ya da herhangi sarı renk birşey gördüğüm zaman bile beni aşırı derecede mutlu eden bir renk. O yüzden eğilimim bu renkten yana. Sizce direkt balıkçı Azize mi olurum bu çizmelerle? Derdim büyük.

Eski Portrelere Yeni Beden Geldi Hanım

Gün geçmiyor ki ruhu ve zihni genç sanat camiasından çılgın haberler alalım. Hanım kızımız Dorothee Golz nasıl bir kafa yaşadı bilinmez ama eski kafaları yeni bedenlere monte etmekle çok değişik bir iş yaptığı kesin. Zira meşhur inci küpeli kızımızı bırakın kot pantalon içinde, elinde demlikle hayal etmeyi bile hayal etmemiştim. İşte karşınızda altı Şişhane üstü Tophane kombiniyle Hollanda'nın Mona Lisa'sı nam-ı diğer İnci Küpeli Kız Alman ressam Dürer kendisi olmasına rağmen böyle sarmaş dolaş bir çift ile 1500'lü yıllarda karşılaşmış olsa muhtemelen kilise tavanına şeytan figürü olarak resmederdi. Leonardo Da Vinci 'nin bana kalırsa, birçoğu aksini düşünse de Mona Lisa 'yı sollayacak nitelikte haşin bakışlar atan eseri - meşhur portlerinden kimliği belirsiz kadın " La belle ferronnière " günümüze uyarlandığında seksi tişörtü, kot pantalonu ve alnındaki takısıyla çok cool görünüyor. Yukardaki tablodaki gizemli kadınla yarı

Tomorrow I'll Be Wearing

Alışkanlık mı şapşallık mı adını koyamadım ama sabahları dolap karşısında tabiri caizse "şamşırmak" gibi garip bir hal yaşıyorum. Yok. Çalışmıyor kafa. Oraya harcayacağım düşünme payını uyuyarak geçirmeye tercih ediyorum ve akşamdan koyuyorum kenara ne giyeceksem.  Sizlerde durum nasıl? Military postuna ithafen bu hafta geçen sene aldığım askeri yeşil gomleğimi giydim. Gömlek cebi üzerindeki nakışa dikkat, kardeşimin askerlik kamuflajından araklama:) Gömlek- Tayt: Mango / T-shirt: Beyoğlu Pasajı /  Çanta: Cambridge Satchel / Sneakers: Prada / Kolye: Twist Akşamları ara ara esen " Tomorrow i'll be wearing " postlarını instagramda ciiden hesabımdan takip edebilirsiniz.