Ana içeriğe atla

Haydi Kızlar Askere!

Renklerin siyasi görüşleri temsil ettiği güzel ve yalnız ülkemin mutlu insanları!
Yazın yeterince pastellere ve neon renklere girdik, şimdi sonbaharda biraz daha ciddi olup kamuflajları giyme vakti. Esmer, sarışın ve kumral farketmeden her ten rengine uyduğunu düşündüğüm askeri tonları daha da severek giyeceğim kesin. Sadece kamuflaj değil aynı zamanda haki renk ve özellikle deri garnili ( kollar olabilir ya da cep detayları ) olan mont ve gömleklere de mutlaka mağazalarda göz atın derim. Eğer kamuflajın çok ağır ve iddialı bir desen olduğunu düşünüyorsanız aksesuar olarak da kullanabilirsiniz ya da benim gibi kardeşimin kamuflaj gömleğinin yakasındaki soyadı yazan peçi herhangi bir gömleğinize dikebilirsiniz:) Ben haki renk bir gömleğime dikmiştim, çok da güzel oldu.
Bakalım insanlar kamuflajı nasıl yorumlamışlar? 






Kaynak: Tommy Ton, WTF, Street Style 

Çiğdem

Yorumlar

  1. ben ilk yorumlamayı oldukca basarılı, farklı ve renkli buldum! ancak bu kadar keyifli hale getirilebilir kamuflaj deseni <3
    bu arada senin ilk cümleye de ayrıca 10 puan verdim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Minikkusuuum begenmene sevindim, senden boyle kamuflajli bi kombin bekliyorum yine muhtesem bi yazıyla:)

      Sil
  2. So loving the camo trend! xo

    www.thedaileigh.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Awaiting a look with camo asap gal! :)

      Sil
  3. bayıldım bu trende ancak aklımda kalan kargo pantolon ve askeri desen hiç hoş değil. İlk görüntüdeki gibi modern kesimlerle ve yagmurlularla muthiş oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim mehmetciklerin biraz keko olabilir (kardesimin kıyafetlerinden biliyorum ) ama magazalarda 1 ay icinde cok guzel parcalar olucak simdiden sabırsızlanıyorumm:)

      Sil
  4. Cigdemcim, oncelikle konuya cok guzel girmissin ve trendi hemen yakalamissin. Kamuflaja gozum alisamadi daa ama bir asker parkasi istiyorum kesin : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begenmene sevindim Aylincim, tesekkur ederim. Biraz iddiali desenli oldugu icin evet ama duz haki tonlar sana da cok yakısır eminim, sonbaharda denersin:)

      Sil
  5. Cok tesekkur ederim tekrar guzel yorumun icin:)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba , blogunu ilk defa okuyorum. Kızları almayaın artık askere diye bir şarkı var..bende tüm bloglara böyle sesleniyorum.Yakında eşimin saferi gömleğini ve kamuflaj pantalonunu giyip işe geleceğim...o derece takıldım yani:)
    30 ağsıtos töreninde ed kızıma kamulaj kıyafeti alacağim.Geleneksel olan bu durum bu sene trend oldu yahuuu:)Hoşçakalın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah guzelmis bu:) Tam asker ailesiniz desene!

      Sil
  7. İlk ve son fotoğrafa bayıldım! Zaten Louboutin neon'lar kalbimi o kadar çaldı ki, çuvalla giyse biri güzel olurlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dogru soyluyosun:) Haki tonlara da cok guzel gidiyo neon parcalar:)

      Sil
  8. Tatil sonrasi geldim postuna sonunda.. :) Gec olsun guc olmasin.. Ben bu asker olayini sevmeyenlerdenim.. Ask Hakkari de askerlik yaptigi icin olabilir.. Altinda buyuk korkular oldugu kesin.. ama belki bu sezon ufak aksesuarlarla kullanip alistirma yaparim belki.. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lulucum hosgeldin:) Ben hala tatilde oldugum icin zor sartlarda yaziyorum bu cevabi :p
      Askerlik evet bana da acikcasi Turkiye sartlarinda cok manasiz geliyor, olume gidiyor resmen gencecik insanlar. Kardesim de yaptigi icin iyi biliyorum bu duyguyu ama senin esin de gercekten tam yerine gitmis..
      Ufaktan bu korkunu aksesuarlarla yen olur mu? Bu trend senin icin:)

      Sil
  9. Feci kamuflajım geldi benim :)) sürekli trend postlarında karşıma çıkıyor, benim yorumun yeşil taşlı bir parka ile olacak sanırım. Neon renkler ya da floral desen ile kombinlemek çok aykırı ve hoş bir hava veriyor bence ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eminim sana da cook yakısır, bekliyorum:)

      Sil
  10. selammm bloguma yaptığın o cici yorum üzerine girdim bloğuna, çok tatlısın takibindeyim:) Haki yi ve maskülen tarzı çok seviyor olsam da bir türlü o koca koca montları beğenemiyorum.Gel gör ki anlattığın ve görsellediğin gibi her yerde olacaklar:) Ama moda bu kim bilir? belki beni de alıştırır;)Bu arada herkes gibi girişindeki cümleye bayıldım ve şimdi diğer postlarına doğru marş ileri;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Coook tesekkur ediyorum yorumların icin:) Sen bircok farklı seyleri guzel bi sekilde kombinlediğin icin eminim kamuflajı da bi sekilde kullanırsın:) Hatta anne-kız aksesuarlarla da bişiler olabilir gibi:)
      Optumm

      Sil
  11. desenize bu kıs sehri kadın askerler istila edecek:)

    YanıtlaSil
  12. Pek moda olacak gibi bu kamuflaj tarz ama beğenemiyorum bir türlü:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıyafet olarak gormeye alisik olmadigimiz bir trend, guzel kombinlenirse nicin begenmeyesin? :)

      Sil
  13. Bu fotograflari gordukten sonra aldigim kamuflaj gomlegimi buldugum her seyle kombinlemek geldi suanda icimden <333

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl da güzel olur sana! Mercan rengi mutlaka kontrast olarak kullan derim havalar iyice sogumadan:)

      Sil
  14. Çok seviyorum bu kamuflaj modasını ama acaba çok herkesde görüp çabuk mu sıkılırız diye de bişeyler almaya cesaret edemiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar cok urun var ki o sekilde olan, bence kamuflaj iclerinde en uzun omurlu olan diyebiliriz:) Sıkılma konusunda pantalon icin belki evet ama bence ceket ya da t-shirt guzel bir secim olabilir:)

      Sil
  15. ben nıye bulamadım kafama gore bırseyler dıye haykırmak ıstyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kafandakinden biraz bahset bakalım yardımcı olabilecek miyim:)

      Sil
  16. Cigdemcim, ama nerede yeni postlarin? Tatilden donmussun, hadi sen de paylas tatil resimlerinden, yada sana ilham veren yeni seyler, bekliyorum : ) Italya ya gelicekmisin yakinda, Lulu gibi sen de vize sorunu yasadin mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oleeey Aylincim gelmiş:) Hosgeldin cara!!
      Ya suan sezonun yogun donemine girdigim icin bir turlu salim kafayla oturup biseyler paylasamadım ancak daha bloglara bakabildim tatilden geldigimden beri, insallah yapıcam soz! :)
      Canım benim vizem daha evvelden vardı, bi problem yok ama fuara katılmadım. Un bacio grandee! :*

      Sil
  17. cnm harika ornekler secmişsin, ve ilk cemleni cok sevdim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm begenmene cok sevindim, tesekkurler:)

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için değerli:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Suggestions Please!

Belediye çalışanı gibi görünüp yadırganmayacaksam bu renk Hunter bot istiyorum, suggestions? :) Ben demek sarı demek. En sevdiğim, giydiğim zaman ya da herhangi sarı renk birşey gördüğüm zaman bile beni aşırı derecede mutlu eden bir renk. O yüzden eğilimim bu renkten yana. Sizce direkt balıkçı Azize mi olurum bu çizmelerle? Derdim büyük.

Eski Portrelere Yeni Beden Geldi Hanım

Gün geçmiyor ki ruhu ve zihni genç sanat camiasından çılgın haberler alalım. Hanım kızımız Dorothee Golz nasıl bir kafa yaşadı bilinmez ama eski kafaları yeni bedenlere monte etmekle çok değişik bir iş yaptığı kesin. Zira meşhur inci küpeli kızımızı bırakın kot pantalon içinde, elinde demlikle hayal etmeyi bile hayal etmemiştim. İşte karşınızda altı Şişhane üstü Tophane kombiniyle Hollanda'nın Mona Lisa'sı nam-ı diğer İnci Küpeli Kız Alman ressam Dürer kendisi olmasına rağmen böyle sarmaş dolaş bir çift ile 1500'lü yıllarda karşılaşmış olsa muhtemelen kilise tavanına şeytan figürü olarak resmederdi. Leonardo Da Vinci 'nin bana kalırsa, birçoğu aksini düşünse de Mona Lisa 'yı sollayacak nitelikte haşin bakışlar atan eseri - meşhur portlerinden kimliği belirsiz kadın " La belle ferronnière " günümüze uyarlandığında seksi tişörtü, kot pantalonu ve alnındaki takısıyla çok cool görünüyor. Yukardaki tablodaki gizemli kadınla yarı

Tomorrow I'll Be Wearing

Alışkanlık mı şapşallık mı adını koyamadım ama sabahları dolap karşısında tabiri caizse "şamşırmak" gibi garip bir hal yaşıyorum. Yok. Çalışmıyor kafa. Oraya harcayacağım düşünme payını uyuyarak geçirmeye tercih ediyorum ve akşamdan koyuyorum kenara ne giyeceksem.  Sizlerde durum nasıl? Military postuna ithafen bu hafta geçen sene aldığım askeri yeşil gomleğimi giydim. Gömlek cebi üzerindeki nakışa dikkat, kardeşimin askerlik kamuflajından araklama:) Gömlek- Tayt: Mango / T-shirt: Beyoğlu Pasajı /  Çanta: Cambridge Satchel / Sneakers: Prada / Kolye: Twist Akşamları ara ara esen " Tomorrow i'll be wearing " postlarını instagramda ciiden hesabımdan takip edebilirsiniz.