Ana içeriğe atla

Song of the week: Ojos de Brujo - Get Up Stand Up

Uzun zamandır ara verdiğim haftanın şarkısı postlarına bugun itibariyle geri dönüyorum. Benim çok severek dinlediğim bi parça, umarım siz de benim gibi dinlerken eğlenirsiniz.


Mottomuz şarkının sözüyle aynı: " Get up stand up don't give up the fight! "

Herkese güzel bir hafta geçirmesini dilerim.
Sevgiler,
Çiğdem

Yorumlar

  1. Tesekkurler ;) Sana da harika bir hafta diliyorum.. Vaktin olunca bloguma ugra ve Temmuz ayi keyfini belirle derim. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler, hemen belirledim :))

      Sil
  2. Cigdemcim, bloguna hosgeldin, umarim tatilin guzel gecmistir : ) Sarkiyi dinledim ve enerji verdi bana. Nasil bir sicak var burada, 40 derece idi dun, aksamdan sabaha kadar evde 30 derece idi camlar acik halde, halsiz birakiyor sicak. Neyse gelelim o tatli sozlerine, beni cok mutlu ettin canim, sana mail yazicam islerimi bitiriyim birazcik. Insallah birlikte de ickilerimizi yudumluycaz keyifli sohbetlerle : ) Cok opuyorum : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel gecti Aylincim, bol bol yuzdum, dinlendim, daldım ettim ve bugun itibariyle ise dondum. Burası da aynı sekilde asırı sıcak!
      Mailini bekliyorum canım, un bacio grande! :*

      Sil
  3. Nice blog :) like that post :)
    maybe we can follow each other on gfc and Fb?
    oxox
    Marie

    http://iintothegroove.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thanx Marie! I don't have a fb account, you can follow me on gfc.

      Kisses

      Sil
  4. musmutlu haftalarrrrrr tesekkurlerrrrrrr

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için değerli:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Suggestions Please!

Belediye çalışanı gibi görünüp yadırganmayacaksam bu renk Hunter bot istiyorum, suggestions? :) Ben demek sarı demek. En sevdiğim, giydiğim zaman ya da herhangi sarı renk birşey gördüğüm zaman bile beni aşırı derecede mutlu eden bir renk. O yüzden eğilimim bu renkten yana. Sizce direkt balıkçı Azize mi olurum bu çizmelerle? Derdim büyük.

Eski Portrelere Yeni Beden Geldi Hanım

Gün geçmiyor ki ruhu ve zihni genç sanat camiasından çılgın haberler alalım. Hanım kızımız Dorothee Golz nasıl bir kafa yaşadı bilinmez ama eski kafaları yeni bedenlere monte etmekle çok değişik bir iş yaptığı kesin. Zira meşhur inci küpeli kızımızı bırakın kot pantalon içinde, elinde demlikle hayal etmeyi bile hayal etmemiştim. İşte karşınızda altı Şişhane üstü Tophane kombiniyle Hollanda'nın Mona Lisa'sı nam-ı diğer İnci Küpeli Kız Alman ressam Dürer kendisi olmasına rağmen böyle sarmaş dolaş bir çift ile 1500'lü yıllarda karşılaşmış olsa muhtemelen kilise tavanına şeytan figürü olarak resmederdi. Leonardo Da Vinci 'nin bana kalırsa, birçoğu aksini düşünse de Mona Lisa 'yı sollayacak nitelikte haşin bakışlar atan eseri - meşhur portlerinden kimliği belirsiz kadın " La belle ferronnière " günümüze uyarlandığında seksi tişörtü, kot pantalonu ve alnındaki takısıyla çok cool görünüyor. Yukardaki tablodaki gizemli kadınla yarı

Tomorrow I'll Be Wearing

Alışkanlık mı şapşallık mı adını koyamadım ama sabahları dolap karşısında tabiri caizse "şamşırmak" gibi garip bir hal yaşıyorum. Yok. Çalışmıyor kafa. Oraya harcayacağım düşünme payını uyuyarak geçirmeye tercih ediyorum ve akşamdan koyuyorum kenara ne giyeceksem.  Sizlerde durum nasıl? Military postuna ithafen bu hafta geçen sene aldığım askeri yeşil gomleğimi giydim. Gömlek cebi üzerindeki nakışa dikkat, kardeşimin askerlik kamuflajından araklama:) Gömlek- Tayt: Mango / T-shirt: Beyoğlu Pasajı /  Çanta: Cambridge Satchel / Sneakers: Prada / Kolye: Twist Akşamları ara ara esen " Tomorrow i'll be wearing " postlarını instagramda ciiden hesabımdan takip edebilirsiniz.