Ana içeriğe atla

Kim Demiş Erkekler Çiçek Deseni Giymez Diye?

Hawaii esintileri, palmiyeler derken erkekler de artık çiçekli şeyleri giyebilsinler istiyoruz. Tabularınızı lütfen yıkın! :) Sadece yakaya takılması gereken birşey olmaktan çıksın artık çiçek. İşe gömleklerin yaka altı detayı, ya da ayakkabının iç astarını hafifçe kıvırarak ya da çiçekli bir kravat takarak başlayabilirsiniz. 
Çiçek deseni bana direkt Liberty of London'ı çağrıştırıyor, bildiğim kadarıyla Türkiye'de satılmıyor ama bunu okuyan buyer varsa geç kalınmış bir satınalma diyorum:) Bir an evvel mağazaya girmeli. Sadece erkek değil kadınlar için de çok şık şeyler var ayrıca. Erkekler için gömleklere göz atmak isterseniz BURAYA tıklayın.

Tommy Ton'un gözünden çiçek açmış erkekler.. 









Source: HonestlyWTF
Güzel bir hafta olması dileğiyle,
Çiğdem

Yorumlar

  1. Cigdemcim, ne guzel bir konu secmissin. O Hello Kitty li ceket cok tatli yav, her ne kadar Hello Kitty ci olmasam da, buna bakmasi cok keyifli, ama alip giymem o ayri. Benim en hosum gidenler ceketin yaka alti detayi, ceket cebine mini ipek mendil ve de o pembe botlarin az gorunen astari, harika detaylar. notlar : Bileklik bilgilerimi bulustugumuzda veririm detayli, yada istersen mailde yazarim. Roma da bulussak ve pompi de birlikte seker depolamasi yapsak harika olur : ) bugun pink red overdose una devam edicem kismetse : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben cok sevdim Hello Kitty'li ceketi, biraz Suheyl Uygur'u anımsatsa da guzel:)
      Valla Aylincim Pompi notların arasında, bir gun Roma'ya gelirsem sayet sozumuz olsun:) Postlarını bekliyorum, optum! :*

      Sil
  2. Üst yada ayakkabili cicekli olur, ama cicekli pantolon bana göre bir erkege yakismas. bu arada, ilk gömlekte gelcekten hello kitty da mi var? =D ne tatli^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alısırsın alısırsın bi müddet sonra, anlasılan once kızlardaki tabuları yıkmak lazım:)
      Evet üstteki Hello Kitty'li:)

      Sil
  3. Canimmmbu cicek isi cidden kuvvetli geldi benim Italyan firmalarimdan da ama bizim tr firmalari henuz hazir degil.. Gomlekte bile cok az kullanan oldu :) bence cok cici detaylar var keske daha moda olsa :)) bu arada arkadasinin annesine deki hem bagdat cad. Erenkoy hem de Nisantasi magazalarimiz var. hangisi yakinsa ona goz arabilir cnm :) operim xxx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yuppi benimle hemfikir olmana sevindim:)İtalyanlar bu işi biliyorlar biliyosun :)
      Canım Nisantası magazanızı soyledim, o daha yakın.
      mucx!

      Sil
  4. Çiçek + hello kitty :) Tam benim kocişe göreymiş! :))
    Giyenleri tebrik etmek lazım, ama buralara ne zaman gelir bu akım bilinmez :))
    http://craftanddecorate.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelmesini beklemeden sen de yapabilirsin gibi bi his dogdu icime:)

      Sil
  5. allahıııım ozellikle 4. fotograftaki kırkyama desenli cicekli göyneğe ba-yıl-dım!!!!
    minik detaylarla baslayıp, azcık bizim erkekleri alıstırıp sonra kompil çiçeklendirebiliriz, bence hic sakıncası yok yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heh şööleeee! :) Korkuyo onlar zaten cok giyen olmadigi icin alismislar ya dümdüz seylere. Ama cok sevcekler Minikkuuş, o gomlek sanırsam Liberty of London, mucx.

      Sil
  6. Pantolon olmamış sanki:) Ama farklı fikirlere de açık olmak lazım o başka...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkese yakısmaz orası dogru ama ben begendim:)

      Sil
  7. erkekler çiçekli giyerde bu tarzlar nedense bizim iri türk erkeklerine yakışmıyor:)) ama italyan erkeklerine lafım yok herşey onlara mübah:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamen goz alısması bence, yaka içlerinde gömleklerde olsa fena mı olur ufaktan :)

      Sil
  8. alışmamız lazım.. Ben de seni bloğuma beklerim.

    nymphatthelake.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. Italyan erkeklerinin vazgecilmezi!
    Oyle urunler var ki, insan kocasina giy diye zorlamak istiyor. Hatta en kucuk bedenini kendine almak istiyor. Benim en cok sevdigimse, gomlek kenarlarinin ciceklenmesi. Muthis bi hava kattigini dusunuyorum;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte İtalya topraklarından gercek bir yoruum:) Bence de şu "asla giymem" zinciri kırıldıgı vakit nasil giyicekler :) Ben de detaylarda cok seviyorumm:)

      Sil
  10. ben çok yakıştırıyorum çiçek desenini erkeklere hawaii gömleklerini bile severim ben çoğu insanın aksine!:)

    YanıtlaSil
  11. Cigdemcim hadi yeni post yap : ) Zebra pink raslantimiz cok hosuma gitti, kalp kalbe karsi gibi olmus : ) Resim cekip yollasan, postlara koymasan da mail ile yolla, cok hosuma gider : ) Canim icten yorumlarin cok mutlu ediyor beni, uzun olmalarinda hic problem yok benim icin : ) Evet cidden algida secicilik oluyor. Leopar seviyorsan gecenlerde leoparli da giyindim, yapiyim bir ara postunu : ) Benim de son 1-2 senedir basladi leopara ilgim. Hadi gel Floransa ya birlikte gezelim yiyelim icelim anlatalim : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aylincim bunu yanıtlamayı atlamısım kusura bakma, zebra&pink kombinimle o gun fotograf cekilmediğim icin (genelde gunluk de cekmiyorum malesef ühühü) sana gösteremiyorum ama tekrar giydiğim bigun senin icin bir preview cekicem:)

      Sil
  12. bende seviyorum erkekte floral desenleri, fakat erkek arkadaşım bu tür desenleri efemine bulduğu için kullanmıyor:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ufaktan gömlek patında detayı olan modellerle alıstırabilirsin bence o da cok sevicek eminim:)

      Sil
  13. Çiğdem'cim bu posttan sonra erkekler hep floral desen giysin istiyor insan, ne kadar güzel detaylar seçilmiş öyle! :) hiçbiri de feminen durmamış bence, aksine çok hoş ve ince bir zevke sahip erkeklerin stil detayları olmuş ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke hep boyle kendine güvenen insanlar olsa diyor insan :)Tesekkur ederim yorumun icin.

      Sil
  14. Keşke bizde de giyenler çoğalsa ama önyargılarla biraz zor :/

    Çekilişime beklerim bu arada ;
    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki boyle boyle gorup alısırlar :) Tesekkurler haber verdiğin için

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için değerli:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Suggestions Please!

Belediye çalışanı gibi görünüp yadırganmayacaksam bu renk Hunter bot istiyorum, suggestions? :) Ben demek sarı demek. En sevdiğim, giydiğim zaman ya da herhangi sarı renk birşey gördüğüm zaman bile beni aşırı derecede mutlu eden bir renk. O yüzden eğilimim bu renkten yana. Sizce direkt balıkçı Azize mi olurum bu çizmelerle? Derdim büyük.

Eski Portrelere Yeni Beden Geldi Hanım

Gün geçmiyor ki ruhu ve zihni genç sanat camiasından çılgın haberler alalım. Hanım kızımız Dorothee Golz nasıl bir kafa yaşadı bilinmez ama eski kafaları yeni bedenlere monte etmekle çok değişik bir iş yaptığı kesin. Zira meşhur inci küpeli kızımızı bırakın kot pantalon içinde, elinde demlikle hayal etmeyi bile hayal etmemiştim. İşte karşınızda altı Şişhane üstü Tophane kombiniyle Hollanda'nın Mona Lisa'sı nam-ı diğer İnci Küpeli Kız Alman ressam Dürer kendisi olmasına rağmen böyle sarmaş dolaş bir çift ile 1500'lü yıllarda karşılaşmış olsa muhtemelen kilise tavanına şeytan figürü olarak resmederdi. Leonardo Da Vinci 'nin bana kalırsa, birçoğu aksini düşünse de Mona Lisa 'yı sollayacak nitelikte haşin bakışlar atan eseri - meşhur portlerinden kimliği belirsiz kadın " La belle ferronnière " günümüze uyarlandığında seksi tişörtü, kot pantalonu ve alnındaki takısıyla çok cool görünüyor. Yukardaki tablodaki gizemli kadınla yarı

Tomorrow I'll Be Wearing

Alışkanlık mı şapşallık mı adını koyamadım ama sabahları dolap karşısında tabiri caizse "şamşırmak" gibi garip bir hal yaşıyorum. Yok. Çalışmıyor kafa. Oraya harcayacağım düşünme payını uyuyarak geçirmeye tercih ediyorum ve akşamdan koyuyorum kenara ne giyeceksem.  Sizlerde durum nasıl? Military postuna ithafen bu hafta geçen sene aldığım askeri yeşil gomleğimi giydim. Gömlek cebi üzerindeki nakışa dikkat, kardeşimin askerlik kamuflajından araklama:) Gömlek- Tayt: Mango / T-shirt: Beyoğlu Pasajı /  Çanta: Cambridge Satchel / Sneakers: Prada / Kolye: Twist Akşamları ara ara esen " Tomorrow i'll be wearing " postlarını instagramda ciiden hesabımdan takip edebilirsiniz.