Ana içeriğe atla

Yağlı Saçlara Elveda!



Benim bir maruzatım var a dostlar! Yıkandıktan 5 saat sonra ( tamam abarttm biraz :p  ) yağlanan saçlarımdan şikayetçi olduğumu çevremdeki arkadaşlarım bilir. Londra'ya giden pek sevgili kardeşim Sesliyanovski ( asıl adı Neslihan ) bana oradan ne bir kurşun asker ne de bir magnet aldı. Onun yerine hayatımın hediyesini verdi! Ta taaaa işte karşınızda DRY SHAMPOO, Türkçe mealiyle KURU ŞAMPUAN :)

Şimdi sırada reklamlar

Birisiyle buluşacaksınız, acil bi yere mi yetişmeniz lazım fakat vaktiniz yok, iş seyahatiniz çıktı ya da aniden müşteri ziyaretinize mi geldi? O esnada saçlardan litre litre akan şey de ne? Tanrıııım! Hemen ofis çekmecemizden acil durumlar için sakladığımız kuru şampuanı çıkartıyor ve tuvalete koşup fıSSsSSssSsslayarak daha önce videosunu izlediğimiz tutoriala göre saçlarımızın yağını KURUTUYORUZ :)
Ha ofisinizde bir de fırça varsa ne ala! Hemen güzel de bir şekil verdikten sonra banyodan yeni çıkmış ve mis kokan saçlarla etrafınıza gülücükler saçıyorsunuz :) Üstelik su yok, herhangi bir şey yok!

* Tutorial izleyemicem Çiğdem kısa kes diyenler; saçınıza 30 cm uzaktan spreyi sıktıktan sonra (önce bi korkmayın çünkü 15 sene sonraki halinizi görüceksiniz) elinizle oluşan beyazlığı dağıtarak varsa fırça yardımıyla istediğiniz şekli veriyorsunuz ve sonuç mükemmel! :)

Nereden alınabilir sorusunun cevabı en yakın Boyner, Sephora ve Sevil Parfümeri. Fiyatları da oldukça makul.
Bu sırrı bilmeyenlerle paylastıgım icin cok mutluyum hihahoouuw! :) Siz de etrafınızdaki kızlarla paylaşın hadii!

Yorumlar

  1. allahıııım tam da benim 2. günü yaglanmakla kalmayıp kafama yapışma konusunda diretmeye başlayan saçlarım için bi çözümmüş buuu \o/
    çalsın sazlar o vakit. çanak çömlek de patlasın. teşekkürler cancagzım. ver bakiyim bi yanak :*
    hem ben 30 sene sonraki halimi de merak ediyodum, fotoşortsuz göreceksek negzel işte :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cici seni o zaman ısık hızıyla iş cıkısı bi Sephora yada Dogulas efenime soyliim Boyner kozmetik dunyasına alalım. Dert ettiğin seye bak, peeeh!
      Valla saka bi yana bi sıkıyosun saclar kuaforden cıkmıscasına havalı ve bir o kadar sekilli :))
      p.s. İlk spreyi sıktıgında olusan beyaz goruntuden mutevellit Dalmacyalıdaki cadı kadına benzedim die sakın korkma, geçiyo o.

      Sil
  2. Ben birkaç kez almaya hamlettim ama sonra o kurutucu madde saç diplerinde kalıntı bırakır mı saçlarım dökülür mü gibi senaryoların içinde buldum kendimi :// yoksa ben yıkadıktan sonra, özellikle bu sıcaklarda daha kuruturken yağlanıyor saçlarım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ı-ıhh bütün o senaryolar bir kenara, kesinlike denemelisin :) Canta boyu hatta cok faydalı:)

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için değerli:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Suggestions Please!

Belediye çalışanı gibi görünüp yadırganmayacaksam bu renk Hunter bot istiyorum, suggestions? :) Ben demek sarı demek. En sevdiğim, giydiğim zaman ya da herhangi sarı renk birşey gördüğüm zaman bile beni aşırı derecede mutlu eden bir renk. O yüzden eğilimim bu renkten yana. Sizce direkt balıkçı Azize mi olurum bu çizmelerle? Derdim büyük.

Eski Portrelere Yeni Beden Geldi Hanım

Gün geçmiyor ki ruhu ve zihni genç sanat camiasından çılgın haberler alalım. Hanım kızımız Dorothee Golz nasıl bir kafa yaşadı bilinmez ama eski kafaları yeni bedenlere monte etmekle çok değişik bir iş yaptığı kesin. Zira meşhur inci küpeli kızımızı bırakın kot pantalon içinde, elinde demlikle hayal etmeyi bile hayal etmemiştim. İşte karşınızda altı Şişhane üstü Tophane kombiniyle Hollanda'nın Mona Lisa'sı nam-ı diğer İnci Küpeli Kız Alman ressam Dürer kendisi olmasına rağmen böyle sarmaş dolaş bir çift ile 1500'lü yıllarda karşılaşmış olsa muhtemelen kilise tavanına şeytan figürü olarak resmederdi. Leonardo Da Vinci 'nin bana kalırsa, birçoğu aksini düşünse de Mona Lisa 'yı sollayacak nitelikte haşin bakışlar atan eseri - meşhur portlerinden kimliği belirsiz kadın " La belle ferronnière " günümüze uyarlandığında seksi tişörtü, kot pantalonu ve alnındaki takısıyla çok cool görünüyor. Yukardaki tablodaki gizemli kadınla yarı

Tomorrow I'll Be Wearing

Alışkanlık mı şapşallık mı adını koyamadım ama sabahları dolap karşısında tabiri caizse "şamşırmak" gibi garip bir hal yaşıyorum. Yok. Çalışmıyor kafa. Oraya harcayacağım düşünme payını uyuyarak geçirmeye tercih ediyorum ve akşamdan koyuyorum kenara ne giyeceksem.  Sizlerde durum nasıl? Military postuna ithafen bu hafta geçen sene aldığım askeri yeşil gomleğimi giydim. Gömlek cebi üzerindeki nakışa dikkat, kardeşimin askerlik kamuflajından araklama:) Gömlek- Tayt: Mango / T-shirt: Beyoğlu Pasajı /  Çanta: Cambridge Satchel / Sneakers: Prada / Kolye: Twist Akşamları ara ara esen " Tomorrow i'll be wearing " postlarını instagramda ciiden hesabımdan takip edebilirsiniz.