Ana içeriğe atla

Four Seasons Of My Soul

Interview Russia - December Issue
Vogue Germany - by Alexi Lubomirski
Vogue Netherlands
Grazia Germany


Aralık ayı benim için Eylül gibidir hep. Geriye dönüp içinde olduğum yılın muhasebesini yapar ve yeni kararlar aldığım aydır, hep bahardır benim için hiç kış değil. Bu editoryallerdeki karelerde de ruhumdaki dört mevsimi buldum.. Hit parçalardan deriler, kapitoneler, zıt kumaşların birlikteliği ve maskülen parçalar sanki benim ruh hallerime göreler.. 

Güle güle Kasım.. Hadi gel artık Aralık.

Yorumlar

  1. Az kaldi ! Bu gunu saymazsak son 1 ! :) Ben mevsim ayrimi yapmadan cok seviyorum hayati.. her anini farkli bir tad alarak yasayabilirim.. guzel keyifler cikartirim.. Oflanmak puflanmak pek mizacima uygun degil sanirim... Aslinda her konuda boyleyim.. Daha sorunsuz ama kesinlikle daha mutlu ! Senin bakis acini da cok sevdim.. daha sik post yaparsan daha da cok severim bilesinnn Cigdem'cimmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de her mevsimi cok seviyorum :) Hepsinin dediğin gibi keyfi ayrı oluyo ama Aralık ayı bi baska guzel, bi huzunluu bi heyecan doluu.. bilemedim yani güzel:)
      Post konusuna gelince dee biraz tembelim acıkcası beni güzel tepkiler motive ediyor sizler gibi sık yapamıyorum ama aslında paylascak sey cok:)
      Guzel bi haftasonu olsun lulucumm alpiccoloya kocaman sarıl!

      Sil
  2. aralık benim içinde muhasebe ayıdır yeniliklerin hayallerin kararlarınn... inşallah çok güzel bir ay olur :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de Aralık ayında muhasebe yapar ve yeni kararlar alırım ama yeniyılda hepsi çöpe gider:))))))))Yeni kararlar gelir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi? Hayir bu aldıgım kararlara n'oldu ben de suan hangileri gerceklesti diye hesap kitap yapıorum:))

      Sil
  4. Ben de dort mevsimi de ayri ayri cok sevenlerdenim : ) Bu cekimlerden en cok Almanya Vogue unkini begendim. Ben de bu sene en cok bu deri modasini sevdim, guzel klasik diz boyu siyah bir deri etek ariyorum, raslarsan haber ver bana : ) Aralik in ilk pazarini gonulne gore gecirmeni diliyorum : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vogue Germany benim de favorilerimden Aylincim diger gorsellerini de koymak istedim ama cok kalabalık yapmasın die bir tane secim yapıp koydum. Ben diz koyu deri kalem etek almıstım gecen kış Mango'dan ama bu sene bildigim kadarıyla Zara'da aynı model var bakabilirsin kuzum. Hatta belinde peplum efektli de gordum, fyi:) Aralık ayının ilk pazarı cok guzel gecti senin bu dileğini gormeden Evren bana calısmıs, hehe. Opuyorum canım:)

      Sil
  5. Uzunca birseyler yazdim ama gittimi emin degilim, sorun verdi. Gelmediyse yine yazarim. Yorumuna da cevap yazdim canim : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bu yazdigin disinda birsey gelmedi:) Bakıyorum hemen bloguna

      Sil
  6. Vogue Germany koleksiyonu da benim ruh halimi yansıtmış :) tüm çekimlerin sanatsal dokunuşları, ilk bakışta insanı içine çeken havaları gerçekten çok ilham verici ve etkileyici.

    Armani Jeans çanta giveaway'imize katılmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz ;)
    BeTwin Us

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diger gorselleri de o kadar güzel ki! Hepsini paylasmak istedim ama ona ayrıca post yapmak gerekir diye dusunuyorum. Bence sen Grazie Germany'ye de cok uyarsın diye dusunuyorum ruh hali olarak:)

      Cantaya katıldım canım bakalım kendime bol sans diliyorum:p

      Sil
  7. almanyayı alman ırkını sevmeme karsılık bır de vogue dakılerı gorunce ne denlı haklı oldugumu anladım :)

    YanıtlaSil
  8. aralığın ortası oldu bile :((
    ne çabuk geçiyor bu yıllar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı seyi konusuyorduk gecen arkadaşlarla, valla benim gibi kimse anlamamıs bu yılın nasıl geçtiğini :)

      Sil
  9. Pek bir kara, pek bir depresyonluk :\
    Okadarmi kotu bir kis yasiyoruz ..
    Ben renksiz yapamam anam :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renklere pek dikkat etmemiştim aslında modeller ve kalıpları ilgimi cekiyor:) Ben de renksiz yapamam 4 mevsim:) Sevgiler

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için değerli:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Suggestions Please!

Belediye çalışanı gibi görünüp yadırganmayacaksam bu renk Hunter bot istiyorum, suggestions? :) Ben demek sarı demek. En sevdiğim, giydiğim zaman ya da herhangi sarı renk birşey gördüğüm zaman bile beni aşırı derecede mutlu eden bir renk. O yüzden eğilimim bu renkten yana. Sizce direkt balıkçı Azize mi olurum bu çizmelerle? Derdim büyük.

Eski Portrelere Yeni Beden Geldi Hanım

Gün geçmiyor ki ruhu ve zihni genç sanat camiasından çılgın haberler alalım. Hanım kızımız Dorothee Golz nasıl bir kafa yaşadı bilinmez ama eski kafaları yeni bedenlere monte etmekle çok değişik bir iş yaptığı kesin. Zira meşhur inci küpeli kızımızı bırakın kot pantalon içinde, elinde demlikle hayal etmeyi bile hayal etmemiştim. İşte karşınızda altı Şişhane üstü Tophane kombiniyle Hollanda'nın Mona Lisa'sı nam-ı diğer İnci Küpeli Kız Alman ressam Dürer kendisi olmasına rağmen böyle sarmaş dolaş bir çift ile 1500'lü yıllarda karşılaşmış olsa muhtemelen kilise tavanına şeytan figürü olarak resmederdi. Leonardo Da Vinci 'nin bana kalırsa, birçoğu aksini düşünse de Mona Lisa 'yı sollayacak nitelikte haşin bakışlar atan eseri - meşhur portlerinden kimliği belirsiz kadın " La belle ferronnière " günümüze uyarlandığında seksi tişörtü, kot pantalonu ve alnındaki takısıyla çok cool görünüyor. Yukardaki tablodaki gizemli kadınla yarı

Tomorrow I'll Be Wearing

Alışkanlık mı şapşallık mı adını koyamadım ama sabahları dolap karşısında tabiri caizse "şamşırmak" gibi garip bir hal yaşıyorum. Yok. Çalışmıyor kafa. Oraya harcayacağım düşünme payını uyuyarak geçirmeye tercih ediyorum ve akşamdan koyuyorum kenara ne giyeceksem.  Sizlerde durum nasıl? Military postuna ithafen bu hafta geçen sene aldığım askeri yeşil gomleğimi giydim. Gömlek cebi üzerindeki nakışa dikkat, kardeşimin askerlik kamuflajından araklama:) Gömlek- Tayt: Mango / T-shirt: Beyoğlu Pasajı /  Çanta: Cambridge Satchel / Sneakers: Prada / Kolye: Twist Akşamları ara ara esen " Tomorrow i'll be wearing " postlarını instagramda ciiden hesabımdan takip edebilirsiniz.