Ana içeriğe atla

Suggestions Please!

Belediye çalışanı gibi görünüp yadırganmayacaksam bu renk Hunter bot istiyorum, suggestions? :)

Ben demek sarı demek. En sevdiğim, giydiğim zaman ya da herhangi sarı renk birşey gördüğüm zaman bile beni aşırı derecede mutlu eden bir renk. O yüzden eğilimim bu renkten yana.
Sizce direkt balıkçı Azize mi olurum bu çizmelerle?
Derdim büyük.

Yorumlar

  1. Hunter basimizin tacidir hatta bende de bir adet mevcut ama sari mii amman ha oyle bir hata yapatim deme :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha bak ilk yorumlar cok onemli suan halkın begenisini senin tepkin belirlicek :p Valla suan icin "hayır" agır basıo zaten nefret edicem galiba bu oylamanın sonunda:))

      Sil
  2. Cigdemcim, ben alirdim bu rengi, isminin de anlamindan dolayi tam senlikmis. Ben kirmizi ve pembesini de cok seviyorum, aslinda canli olan her renk cok guzel duruyor bu hunterlarda. Bu arada TepeHome da o guzelligi gorup benim icin resmini cekmen cooook hosuma gitti canim, ilk Istanbul ziyaretimde kesin ugruycam Tepe Home a : ) Lavanta sevgimiz ortak ne guzel, benim de cekmeceler mor mor degisik keseli lavantalarla dolu : ) Guzel pazarlar diliyorum canim ve daha cok post istiyorum : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa oyle işte Aylincim, sarı oldugu icin dedim alırım grilerle falan giyerim ama baksana daha baştan Ezgi vetoyu cekti:)) Senin post mesajların cok motive ediyo beni daha calıskan olmayı umuyorum Aylincim, lavantabuddyim:))

      Sil
  3. ahaahaha balıkçı azize örnegini sen vermesen ben vercektim:P hunter alcaksan kırmızı var, sarı var, yeşil var, siyah var, onları tercih et bence yauuu, bunu bauhaus'tan da alabilirsin bahçe bölümünden hehehe:P
    bütün hayellerini yıktıgıma göre cekilebilirim sanırsam:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaah Bauhaus guzelmiş bak dogru diosun ustune de ispirtolu kalemle Hunter yazarsak oldu bu iş, adını da DIY koyarım hem:)) Hayallerimi yıkmayı bırak postu silcem o raddedeyim suan :))

      Sil
    2. aahahaah niyeyse bu posta bi bakasım geldi, bi baktımki sen olaydan tamamen kopmuşsun bile :P ben kırmızısını almayı düşünüyorum bu aralar, gel beraber alak hacı :)

      Sil
    3. Yaa bunca yorumdan sonra postu bile silmeyi dusunmedim deil :pP
      Şuan anladıgım kadarıyla halk buna hazır deil minikkuşum <3 :)

      Sil
  4. Valla benim hiç aklıma bu şekilde gelmemişti canım :) her rengi var sarı da onlardan biri, hunter’ın modeli çok zarif bence, balıkçı azize kesinlikle durmaz ama ya öyle duruyorsa düşüncesi baştan kaçıracaksa keyfini pembişe de gidebilirsin tatlım! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak olumlu cevap verenlerden 2. kişisin suan icin pozitif insann! :) ama sanırım hayır tarafı suan icin agır basıyo ben diger renklere bi daha baksam daha iyi olucak sanırım :)

      Sil
  5. balıkcı azıze mı onun kı bıraz daha ınce ıdı sankım :P neysem hunterları severek gıyenlerden ıdım lakın ayrılırken kayınvalıdemde unutarak gerıde alamadım bordo hunterlarımı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hmm bordo da guzel bi secim olabilir hazır bu sene hit olmusken aslında:)

      Sil
  6. Cigdemcim sana iki email yolladim sana oradan cevap verdim :)

    YanıtlaSil
  7. hic dusunme.. aykiri secimler sahane gelir gozume hep.. yakisir fistikima ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pozitif luluuu senden aksi bi cevap beklenemezdi:)

      Sil
  8. balıkçı azize hahahah :) bence olmazsın ama bunu laf atının olacaktır bence :) yağmur çizmelerinin kaderi bu. bu yüzden hiç sallama söylenenleri...

    YanıtlaSil
  9. Bence bunlardan her eve lazım en azından Aralık ortasına kadar :))

    YanıtlaSil
  10. ben kırmızısını çok beğeniyorum ama bu renk biraz öyle duruyor gerçekten :)

    http://fashionisable.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kırmızı hic sevdigim bi renk deil desem:/

      Sil
  11. neden olmasin, farklilik iyidir kimsenin yargilamasina bakma bence cok da guzel olur:)

    Anna Dello Russo at H&M hediyesi icin bloga beklerim!:

    http://www.ecemakar.com/2012/10/giveaway-anna-dello-russo-at-h.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmm tekrar dusunmuyor degilim:)) tesekkurler

      Sil
  12. bence çok güzellerrr :)

    YanıtlaSil
  13. :))) bence sarı rengi başka ürünlerde kullanıp hunter tercihini farklı bir renkten kullanabilirsin:)) kombini zor , iddiali, dikkat çekiçi bir renk ama dersen ki ben iddialı şeyleri severim o zaman cnm hiç düşünme:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyle cok iddialı seyler giymeyi seven biri değilim ama renk cok guzel. Keske balıkcı cizmesi olarak bilinmeseydi uhu uhu

      Sil
  14. ful siyahla düşündüm de değişik olabilir :) Bence sakıncası yok

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için değerli:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eski Portrelere Yeni Beden Geldi Hanım

Gün geçmiyor ki ruhu ve zihni genç sanat camiasından çılgın haberler alalım. Hanım kızımız Dorothee Golz nasıl bir kafa yaşadı bilinmez ama eski kafaları yeni bedenlere monte etmekle çok değişik bir iş yaptığı kesin. Zira meşhur inci küpeli kızımızı bırakın kot pantalon içinde, elinde demlikle hayal etmeyi bile hayal etmemiştim. İşte karşınızda altı Şişhane üstü Tophane kombiniyle Hollanda'nın Mona Lisa'sı nam-ı diğer İnci Küpeli Kız Alman ressam Dürer kendisi olmasına rağmen böyle sarmaş dolaş bir çift ile 1500'lü yıllarda karşılaşmış olsa muhtemelen kilise tavanına şeytan figürü olarak resmederdi. Leonardo Da Vinci 'nin bana kalırsa, birçoğu aksini düşünse de Mona Lisa 'yı sollayacak nitelikte haşin bakışlar atan eseri - meşhur portlerinden kimliği belirsiz kadın " La belle ferronnière " günümüze uyarlandığında seksi tişörtü, kot pantalonu ve alnındaki takısıyla çok cool görünüyor. Yukardaki tablodaki gizemli kadınla yarı

Tomorrow I'll Be Wearing

Alışkanlık mı şapşallık mı adını koyamadım ama sabahları dolap karşısında tabiri caizse "şamşırmak" gibi garip bir hal yaşıyorum. Yok. Çalışmıyor kafa. Oraya harcayacağım düşünme payını uyuyarak geçirmeye tercih ediyorum ve akşamdan koyuyorum kenara ne giyeceksem.  Sizlerde durum nasıl? Military postuna ithafen bu hafta geçen sene aldığım askeri yeşil gomleğimi giydim. Gömlek cebi üzerindeki nakışa dikkat, kardeşimin askerlik kamuflajından araklama:) Gömlek- Tayt: Mango / T-shirt: Beyoğlu Pasajı /  Çanta: Cambridge Satchel / Sneakers: Prada / Kolye: Twist Akşamları ara ara esen " Tomorrow i'll be wearing " postlarını instagramda ciiden hesabımdan takip edebilirsiniz.