Ana içeriğe atla

Tomorrow I'll Be Wearing

Alışkanlık mı şapşallık mı adını koyamadım ama sabahları dolap karşısında tabiri caizse "şamşırmak" gibi garip bir hal yaşıyorum.
Yok. Çalışmıyor kafa. Oraya harcayacağım düşünme payını uyuyarak geçirmeye tercih ediyorum ve akşamdan koyuyorum kenara ne giyeceksem.
 Sizlerde durum nasıl?



Military postuna ithafen bu hafta geçen sene aldığım askeri yeşil gomleğimi giydim. Gömlek cebi üzerindeki nakışa dikkat, kardeşimin askerlik kamuflajından araklama:)

Gömlek- Tayt: Mango / T-shirt: Beyoğlu Pasajı /  Çanta: Cambridge Satchel / Sneakers: Prada / Kolye: Twist


Akşamları ara ara esen "Tomorrow i'll be wearing" postlarını instagramda ciiden hesabımdan takip edebilirsiniz. 




Yorumlar

  1. Cok hosuma gidiyor! Begendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Turkcen ilerlemiş gayet, tesekkurler:)

      Sil
  2. benim okulum açılınca bugün ne giysem sorunum da üniforma sayesinde çözüldü :P tabi her fırsatta kendimi sokağa atıyorum, seçimlerimi de o andaki moduma göre yapıyorum :)

    taytını pek beğendim, hafiften karanlık kombine satchel'la da renk gelmiş, pek güzel olmuş ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uniforma icindeyken lanet ederdik aynı seyi giymekten ama bazen ozlemiyor da degilim acıkcası:)
      Tesekkur ederim yorumun icin<3

      Sil
  3. Cigdemcim sen moda sektorunde oldugun icin asker trendini onceden gormussun : ) Sari fluo CS dokunusu super olmus, ayaklar da rahat ne guzel tam haftasonluk : ) Bugun burada hava once kapali baya serindi, bisikletle merkeze indim sonbahar vitrinlerine sakin sakin tek basima bakayim diye. Bisikletle giderken baya usudum, sonbaharin geldigi gercegini kabul etmeye basladim ve dayanamayip Zara dan ve H&M den 3 er cici kaptim : ) Eve dondum, oglumu uyandirip okulundan arkadaslarinin dogumgunu partisine gittik, mongolfiera ucurduk partinin sonunda, cok keyifliydi. Yarin oglen de arkadaslarla funghi pranzo icin baya uzakta tepelerden birine gidicez : ) Bu da benim haftasonu raporum oldu : ) Sonracima instagram kullanmiyorum, ama kullanmaya baslarsam bir gun, hemen sana damlarim : ) Bu sayfa da sagda resimler donuyor ya, oradan baktim baya, seninle ilgili yeni seyler gormek cok hosuma gitti, Karadeniz tatili yapmissin galiba, oradan tatil postu da yapsana, ben hic gitmedim, simdi annemler orada gezide, ben de oralari esimle gezmeyi cok istiyorum : ) Iyi pazarlar canim : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aylin nası ozlemisim uzun yazılarını:)
      Suan ss'13'te de o kadar cok military var ki ozellikle McQueen'de bazen giymesem de gordugumm icin giymis kadar oluyorum bunalıyorum gercekten:)
      Bisiklete binmeni cok kıskanıyorum keske burda benim de imkanım olsa, eskiden ciftlikte yasarken binerdim ne guzel. Karadeniz icin de ayrıca post yapcam da bakalım inanılmaz yogunum bu ara salim kafayla yazmam lazım, kısmet:) Bu arada postunda yorumlara cevap vermene cok sevindim cara miaa! :)

      Sil
  4. Bu arada ben de geceden hazirlamayi tercih ederim, eger erken kalkip gidiyorsam bir yere. Dedigin gibi sabah uykusu cok tatli oluyor : )

    YanıtlaSil
  5. o sabah uykusu var ya, ah o sabah uykusu, ne nalet bişeydir, hiçbişeye vermez sırasını:)
    ben de o sebeple cok uzun süredir aksamdan hazırlar koyarım. ama son bikac gündür camış gibi aksam salonda uyuyakaldıgımdan mütevellit, sabah bi uyanıyorumki giyecek hiçbişeyim yok! allahım kurtar beni diye isyeeaaan ediyorum tabi akabinde:)
    CS ve burdan gri gibi görünen gömleginin uyumuna bayıldım! zevkli kızsın vesselam ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İtiraf ediyorum 2 dakikalıgına bile alarm kurmuslugum coktur:))
      Cok nadirdir sabah sectigim o da zaten palyaco gibi olurum illa bi sacmalarım bi yerde, aksam secmek iyidir iyi:)
      Minikkusum gomlek aslında asker yesili ama efekt oldugundan gri gibi durmus dogru diosun:) Operim kuscuum:)

      Sil
  6. Cigdemcim Gunaydin : ) yeni haftaya bir yenilikle basladim, uzun zamandir ara verdigim yorumlara kendi blogum uzerinden geri yazmaya basladim, zaman buldukca yazicam, senin yorumuna da yazdim : ) Iyi bir haftaya basliyalim hepberaber : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol cicim iyi dileklerin icin gordum yorumunu ve cok sevindim bu duruma! Sana da buona settimana <3

      Sil
  7. love this blog,amazing post,follow you,hope you can follow me :D

    http://fashionandthecity-ilda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. Hello , how are you???
    I"m going to wish you a great week.Always visit your blog because I like a lot of your post.

    I always want to visit every day news.
    Visit also my Facebook : https://www.facebook.com/couturetrend1

    And my blog : http://couturetrend.blogspot.it/

    One big kiss for you!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Grazie per il commento cara, ti seguo anch'io.
      Un bacio grande anche x te!

      Sil
  9. Cantaya bayildiim :)

    YanıtlaSil
  10. bence süperr..önce merhaba diyelim.Özellikle çantaya bayıldım..işte tam da onun mavi rengini almak üzereyken vazgeçip almamıştım..hala pişmanım desem..Aksilik o ya viyanada görmüştüm burda bulamadım gerçi aramadım da yoktur diye..şimdi sen de görünce depreşti tekrar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hosgeldin:)
      Web sitesinden sipariş edebilirsin benim gibi ya da Asos'ta da satılıyor oradan da alabilirsin hala gec değil:)
      Sevgiler

      Sil
  11. Çiğdem'cim, kombinin her parçasını çok sevdim ama en çok hangisini dersen jean ve cambridge s derim :) rahat, şık bir o kadar da göz alıcı bir kombin olmuş üzerinde de görmek isteriz doğrusu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esasında o jean değil bir tayt, cok da rahat bir parca:)
      Üzerimde gorme konusuna şimdilik sıcak bakmıyorum, insanlar henuz buna hazır olmayabilirler:)) Guzel bir makina ve uygun yer&zamanla ilerde olabilir tabii, opuyorum:)

      Sil
  12. ig de hastasıyım yarın ne giysem kombinlerinin:)

    YanıtlaSil
  13. Canimm cok tesekkurler, begenmene sevindim:)

    YanıtlaSil
  14. Hala şu CS lerden alamadım ya yanarım tanarım ona yanarım neyse en kısa zamanda inşallah diyelim liste hiç boşalmıyor ki aksine yenileri ekleniyor sürekli :) Çiğdemciğim eminim üzerinde de çok hoş olmuştur bu kombin çok öpüyorum seni muaah !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk basta fosforlu oldugu icin belediye calisani gibi hissetmiştim ama artık onsuz neredeyse cıkmıyorum dısarı:) Asos'ta olması lazım hala Ezgicim, tesekkur ediyorum yorumun icinn <333

      Sil
  15. sevdim bu kombini pradanın çok sevdiğim rahat sporları, çanta da sarı renk tutkusu ,birde sarı çizmeleri alırsan hiç kaybolmassın cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha gece reflektorleri gibi gezerim sonra:)) Sanırım siyah Hunter'a donsem iyi olacak :p

      Sil
  16. Eski post olsada bu kombinin cook hosuma gitti.

    xx

    YanıtlaSil
  17. Cambridge Satche çantaların renklerine bayılıyorum:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için değerli:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Suggestions Please!

Belediye çalışanı gibi görünüp yadırganmayacaksam bu renk Hunter bot istiyorum, suggestions? :) Ben demek sarı demek. En sevdiğim, giydiğim zaman ya da herhangi sarı renk birşey gördüğüm zaman bile beni aşırı derecede mutlu eden bir renk. O yüzden eğilimim bu renkten yana. Sizce direkt balıkçı Azize mi olurum bu çizmelerle? Derdim büyük.

Eski Portrelere Yeni Beden Geldi Hanım

Gün geçmiyor ki ruhu ve zihni genç sanat camiasından çılgın haberler alalım. Hanım kızımız Dorothee Golz nasıl bir kafa yaşadı bilinmez ama eski kafaları yeni bedenlere monte etmekle çok değişik bir iş yaptığı kesin. Zira meşhur inci küpeli kızımızı bırakın kot pantalon içinde, elinde demlikle hayal etmeyi bile hayal etmemiştim. İşte karşınızda altı Şişhane üstü Tophane kombiniyle Hollanda'nın Mona Lisa'sı nam-ı diğer İnci Küpeli Kız Alman ressam Dürer kendisi olmasına rağmen böyle sarmaş dolaş bir çift ile 1500'lü yıllarda karşılaşmış olsa muhtemelen kilise tavanına şeytan figürü olarak resmederdi. Leonardo Da Vinci 'nin bana kalırsa, birçoğu aksini düşünse de Mona Lisa 'yı sollayacak nitelikte haşin bakışlar atan eseri - meşhur portlerinden kimliği belirsiz kadın " La belle ferronnière " günümüze uyarlandığında seksi tişörtü, kot pantalonu ve alnındaki takısıyla çok cool görünüyor. Yukardaki tablodaki gizemli kadınla yarı