Ana içeriğe atla

Yılbaşı Gecesi Kombini

Evet, modayı yakından takip edelim ya da etmeyelim spike denilen çivilerin gözümüze sokulduğu doğrudur. Her suyu çıkarılan trend gibi bundan da bıkmış olabiliriz ama yıllar sonra dönüp fotoğraflarımıza baktığımızda bugüne dair izler taşıyan detayları görmeyi hepimiz mutlaka isteriz.

Yılbaşı gecesini eğer kapalı bir yerde geçirecekseniz ve siyah elbise giymekten fenalıklar geldiyse bu sezonun hit rengi olan bordo büstiyer parçayı size dinamik bir görüntü verecek olan deri kalem etekle kombinleyebilirsiniz. Elbette önden bakıldığında spike kusmanın önüne geçmenin yolu ayakkabıyı dengelemekten geçeceği için önü değil arkasında altın detaylar barındıran bilekte biten bir bot size spor bir görüntü verecektir. Çanta olarak da Mc Queen tarzı parmakların içinden geçeceği yine çivi detaylı mini bir clutch da yeterli olacaktır. Bordo rujunuzu sürmeyi unutmayın! :)


Şimdiden güzel bir sene olmasını diliyorum herkese!
Çiğdem

Yorumlar

  1. o pelerın benım olabılır yada ıpekyola gıdıp farklı versıyonuna sahıp olabılrıım secım benım :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de siyah bi pelerinim var insan icinde bir baska hissedior yahu! :p

      Sil
  2. 10 numara kombin olmuş valla çok beğendim!

    mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin gibi ince zevki olan birinin begenmesine sevindim Nilufercim:)
      Sana da iyi seneler diliyorum! :*

      Sil
  3. kombın bence sahane olmussssss..ellerıne saglık ve ıyı yıllar dılıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ediyorumm begenmene sevindim:)

      Sil
  4. kombin güzel olmus panco ve ayakkabılara bayıldım!! bu arada blogumda begendıgın ve koton bluzune benzettiğin DIY o koton bluzu bulamayısımdandı=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim:) Yalnız tebrik ederim birebir aynısı olmus o zaman:)

      Sil
  5. Bence de başarılı bir kombin. Pançoları çok seven biri olarak bunada bayıldım.

    YanıtlaSil
  6. O bordo büstiyeri bugün görsem koşarak alırım :) deri kalem etek cepte zaten :p spike kusmaya katılıyorum 2013'ü dikensiz geçirmek dileğiyle mutlu yıllar canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Suanda pek raflarda olmasa da bu yaz her tarafta olucak bu tarz gobegi acık modeller vee sana da cook yakısır eminim! Heheh ben de sana dikensiz bir 2013 diliyorum güzellik! <3

      Sil
  7. Cigdemcim, guzel bir kombin dusunmussun. Siyah deri etek ariyordum ben de ne zamandir, Mango dan yakaladim bir tane kalem indirimde. Bu arada senin bana gosterdigin lila kavanozu buldum tepehome dan indirimde, kulaklarini cinlattim. Gorusmeyi de cok istedim ama bir turlu zamani ayarlayamadim. Bir dahaki gelisimde onceden haber vericem, gorusucez kismetse. Kavanozlu resimler cektim, yakinda paylasicam yine kulaklarini cinlatarak : ) 2013 e guzel girmissindir umarim canim, simdi karli karli keyif yapiyorsundur belki, burasi gunluk guneslik, ben de kar keyfi istiyorum : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kombini begenmene sevindim canım, bende de Mango'dan aldigim deri bir kalem etek var ve severek giyiyorum. Kavanozu alman cok guzel bi incelik postunu merakla bekliyorum cok tatlısın:)) Ben İstanbul'dayım umarım en kısa zamanda denk geliriz carissima! 2013'e cok guzel girdim ailemle birlikte, umarım senin icin de bu yıl sahane olur.. p.s Maalesef guzel karın keyfini ofiste mail yazarak geciyorum şimdilik, keyfi aksama sakladım:)
      Baci :*

      Sil
    2. Cigdemcim, esas incelik sende, lila ciciyi gorup benim de begenecegimi dusunmen ki, cok hakliydin cok severek aldim, ve usenmeyip resmini yollaman beni cok duygulandirdi canim, tekrar cok tesekkur ederim, sanirim ptesi paylasirim resimleri. Simdi bol kirmizili bir post paylastim, haftasonu programlamasi icin ilham verir belki diye, sinema kahvalti vs : ) Cok guzel bir haftasonu diliyorum canim : ) Bir de eteklerimiz aynidir belki, yakinda kombini yaparim onunla, soylersin aynimi : ) Bu arada o balik gunu ve kahvaltiya gittigimiz gupgunesli gunler haftaiciydi, ben tatildeydim ya bu gelisimde, o yuzden kacirmadim o havalari : )

      Sil
  8. Pelerine ve topukluya bayıldııım :) Yılbaşı gecesi giyemeyenler yeni yılda bol bol giysinler böyle bir kombini :)

    YanıtlaSil
  9. deri etek deri etek deri etek diyorum :)


    http://www.stylishtimes.net/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok severek giyiyorum ben de deri eteğimi, Zara ve Mango'da basic kalem etek var deri olarak:)

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için değerli:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Suggestions Please!

Belediye çalışanı gibi görünüp yadırganmayacaksam bu renk Hunter bot istiyorum, suggestions? :) Ben demek sarı demek. En sevdiğim, giydiğim zaman ya da herhangi sarı renk birşey gördüğüm zaman bile beni aşırı derecede mutlu eden bir renk. O yüzden eğilimim bu renkten yana. Sizce direkt balıkçı Azize mi olurum bu çizmelerle? Derdim büyük.

Eski Portrelere Yeni Beden Geldi Hanım

Gün geçmiyor ki ruhu ve zihni genç sanat camiasından çılgın haberler alalım. Hanım kızımız Dorothee Golz nasıl bir kafa yaşadı bilinmez ama eski kafaları yeni bedenlere monte etmekle çok değişik bir iş yaptığı kesin. Zira meşhur inci küpeli kızımızı bırakın kot pantalon içinde, elinde demlikle hayal etmeyi bile hayal etmemiştim. İşte karşınızda altı Şişhane üstü Tophane kombiniyle Hollanda'nın Mona Lisa'sı nam-ı diğer İnci Küpeli Kız Alman ressam Dürer kendisi olmasına rağmen böyle sarmaş dolaş bir çift ile 1500'lü yıllarda karşılaşmış olsa muhtemelen kilise tavanına şeytan figürü olarak resmederdi. Leonardo Da Vinci 'nin bana kalırsa, birçoğu aksini düşünse de Mona Lisa 'yı sollayacak nitelikte haşin bakışlar atan eseri - meşhur portlerinden kimliği belirsiz kadın " La belle ferronnière " günümüze uyarlandığında seksi tişörtü, kot pantalonu ve alnındaki takısıyla çok cool görünüyor. Yukardaki tablodaki gizemli kadınla yarı

Tomorrow I'll Be Wearing

Alışkanlık mı şapşallık mı adını koyamadım ama sabahları dolap karşısında tabiri caizse "şamşırmak" gibi garip bir hal yaşıyorum. Yok. Çalışmıyor kafa. Oraya harcayacağım düşünme payını uyuyarak geçirmeye tercih ediyorum ve akşamdan koyuyorum kenara ne giyeceksem.  Sizlerde durum nasıl? Military postuna ithafen bu hafta geçen sene aldığım askeri yeşil gomleğimi giydim. Gömlek cebi üzerindeki nakışa dikkat, kardeşimin askerlik kamuflajından araklama:) Gömlek- Tayt: Mango / T-shirt: Beyoğlu Pasajı /  Çanta: Cambridge Satchel / Sneakers: Prada / Kolye: Twist Akşamları ara ara esen " Tomorrow i'll be wearing " postlarını instagramda ciiden hesabımdan takip edebilirsiniz.